25 Ιαν 2017

Απ.Πουλοβασίλης: Στην Aegean Shipping ένας από τους κορυφαίους μάνατζερ της ναυτιλίας

Μεταγραφές δεν υπάρχουν μόνο στο ποδόσφαιρο αλλά και στην ναυτιλία. Ένα από τα εμπειρότερα στελέχη της ναυτιλιακής  βιομηχανίας, ο Απόστολος Πουλοβασίλης αναλαμβάνει άμεσα  Γενικός Διευθυντής στην  Aegean Shipping Management S.A.

Η επιλογή του έγινε στο πλαίσιο της ανάπτυξης της εταιρείας που διαχειρίζεται στόλο δεξαμενόπλοιων με επικεφαλής τον Γιώργο Μελισσανίδη.  
«Άμεση προτεραιότητά μου είναι να οδηγήσω  την  Aegean Shipping στην επόμενη φάση της αναπτυξιακής  της πορείας  και στην επέκταση του στόλου της που ονομάζεται Green Fleet  διότι απαρτίζεται από πλοία υπερσύγχρονα και με τεχνολογία φιλική προς το περιβάλλον. Ερχόμενος στην εταιρεία αυτή τη χρονική περίοδο είναι μία τεράστια ευθύνη. Αλλά είναι και μεγάλη χαρά και ικανοποίηση για μένα που μου δόθηκε η ευκαιρία να συμμετάσχω στην εξέλιξή της εταιρείας» δήλωσε ο Απόστολος Πουλοβασίλης.
Η εταιρεία αυτή την περίοδο διαχειρίζεται στόλο από επτά δεξαμενόπλοια ενώ έχει σε εξέλιξη ναυπηγικό πρόγραμμα για την κατασκευή δύο ακόμη σε ναυπηγική γιάρδα της Κίνας. Πρόκειται για δύο δεξαμενόπλοια LR2.
Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Aegean Shipping Management, Γιώργος Μελισσανίδης επεσήμανε: ‘Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την πρόσληψη ενός στελέχους της ναυτιλίας του διαμετρήματος και της εμπειρίας του κου Πουλοβασίλη. Μέσα από την  επαγγελματική του πορεία κατέδειξε την ικανότητά του να αναπτύσσει και να καθοδηγεί με επιτυχία εταιρείες πετυχαίνοντας εντυπωσιακά αποτελέσματα. Αποβλέπω στην συνεργασία μαζί του για να δημιουργήσουμε το επόμενο κεφάλαιο στην επιτυχημένη  ιστορία της  Aegean Shipping».
Ο Απόστολος Πουλοβασίλης έχει  εντυπωσιακή επαγγελματική πορεία αρχικά με τον Lloyds Register όπου εργάστηκε για 24 χρόνια  φθάνοντας στην κορυφή ως Regional Marine Manager for Europe, Middle East & Africa ενώ στη συνέχεια ανέλαβε υψηλόβαθμη και επιτελική θέση στην Eletsonως  Chief Operating Officer.



ΠΗΓΗ: newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.