20 Σεπ 2012

Εφοπλισμός και φιλανθρωπία: «Ή δεν μαθαίνει ΚΑΝΕΙΣ και ΠΟΤΕ τίποτα ή βγαίνεις και το λες επισήμως»




Με έχει μπερδέψει η Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών. Από τη μία επικοινωνεί  εμμέσως (γιατί δεν γουστάρει και πολλά-πολλά με τα ΜΜΕ-Μακριά και αγαπημένοι) για δεύτερη φορά από τον περασμένο Ιούνιο δηλαδή σε διάστημα μόλις τριών μηνών, ότι θα βοηθήσει τους άπορους και κοινωνικά αναξιοπαθούντες.

Μάλιστα διέρρευσε ότι έχουν μαζέψει από χορηγίες 30 εκατομμύρια ευρώ. Από την άλλη όμως τα μέλη της Ένωσης, όλοι τους εφοπλιστές  «κρύβονται» πίσω από μία επιτηδευμένη  «σεμνοτυφία» .
Απορώ γιατί δεν βγαίνουν να το ανακοινώσουν επισήμως. Δεν γίνεται  να αφήνεις να μαθευτεί ότι θα βοηθήσεις τους αδύναμους και να πηγαίνεις στον πρωθυπουργό να του το λες  και  από την άλλη να το παίζεις ντεμέκ μετριόφρων και να μην μιλάει κανείς επισήμως. Ή δεν μαθαίνει ΚΑΝΕΙΣ και ΠΟΤΕ τίποτα ή βγαίνεις και το λες επισήμως.
Γιατί υπάρχουν απορίες πως θα μοιραστούν τα χρήματα αυτά από ποιους και  με ποιά ακριβή κριτήρια. Δικά τους είναι τα λεφτά ας τα κάνουν ό,τι θέλουν αλλά όχι   και έτσι. Εκτός αν είναι σαν τα πλοία που τάζουν κάθε φορά ότι θα φέρουν στο ελληνικό νηολόγιο για να το ενισχύσουν και αντ’ αυτού το νηολόγιο μειώνεται συνεχώς!!!