21 Μαΐ 2019

Για πρώτη φορά εξελέγη γυναίκα πρόεδρος της BIMCO

Οι γυναίκες συνεχίζουν να δυναμώνουν την παρουσία τους στην παγκόσμια ναυτιλιακή βιομηχανία.
Πρόκειται για την Şadan Kaptanoğlu, διευθύνουσα σύμβουλο της εταιρείας "HI Kaptanoglu Shipping", η οποία εξελέγη, χθες Τρίτη 14 Μαίου, πρόεδρος της BIMCO, της μεγαλύτερης ναυτιλιακής ομοσπονδίας στον κόσμο στη διάρκεια τη Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

"Είναι μεγάλο προνόμιο για μένα να προεδρεύω του Διοικητικού Συμβουλίου της BIMCO σε αυτή την κρίσιμη εποχή αλλαγών για την παγκόσμια ναυτιλιακή βιομηχανία. Η προστασία του περιβάλλοντος και η αλλαγή του κλίματος αποτελούν βασικές ανησυχίες. Αποστολή μου είναι η ναυτιλιακή βιομηχανία να αγκαλιάσει αυτή την πραγματικότητα και να δώσει λύσεις", δήλωσε η νέα πρόεδρος της BIMCO.
H κα Kaptanoğlu, η οποία είναι πλοιοκτήτρια, διαδέχεται τον Αναστάσιο Παπαγιαννόπουλο, ο οποίος συμπλήρωσε τη διετή θητεία του ως Πρόεδρος.
"Η δύναμη και η βαθιά γνώση της BIMCO στο τεχνικό κομμάτι, παράλληλα με την υποστήριξη των μελών της, είναι ζωτικής σημασίας για τη BIMCO ώστε να διατηρήσει την ηγετική της θέση και την τεχνογνωσία της. Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι η νέα νομοθεσία είναι πρακτική και εφαρμόσιμη'', τονίζει η Şadan Kaptanoğlu.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.