16 Αυγ 2013

Συνομιλίες Βαρβιτσιώτη με ομάδα νέων επιχειρηματιών του yachting



- Διάλογο με ολοένα και περισσότερους  νέους έχει αναπτύξει το τελευταίο χρονικό διάστημα ο νέος Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου.
- Ο Βαρβιτσιώτης την περίοδο αυτή έχει σηκώσει τα μανίκια, προκειμένου να κατατεθεί στη Βουλή -ακόμα και μέσα στο μήνα- το «στοιχειωμένο» για χρόνια νομοσχέδιο για το θαλάσσιο τουρισμό, δίνοντας έμφαση στη δημιουργία ευκαιριών για ανάπτυξη της νεανικής επιχειρηματικότητας.

- «Πρέπει να αξιοποιήσουμε το  yachting  στη χώρα μας και να δώσουμε τη δυνατότητα σε νέους ανθρώπους να απασχοληθούν σε μια αγορά όπου η χώρα μας έχει μείνει πίσω», δηλώνει  με κάθε ευκαιρία.  
- Στο πλαίσιο αυτό, συνομιλεί καθημερινά με ομάδες νέων επιχειρηματιών που δραστηριοποιούνται ήδη στο χώρο, ζητώντας από αυτούς να του καταθέσουν απόψεις, αλλά και καινοτόμες ιδέες.
- Ο Μιλτιάδης γνωρίζει πολύ καλά ότι η ναυτιλία αποτελεί το εθνικό κεφάλαιο που αν αξιοποιηθεί περαιτέρω μπορεί να αποτελέσει το «δυνατό χαρτί» στη μάχη κατά της ανεργίας. Κάτι που και ο ίδιος, άλλωστε, σπεύδει να  τονίσει με κάθε αφορμή, στις δημόσιες τοποθετήσεις του.

ΠΗΓΗ: Στήλη Παρα...Ναυτιλιακά
από την εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
Μερική Αναδημοσίευση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.