7 Αυγ 2013

«Σημαντική οικονομική βοήθεια στην πατρίδα μας οικειοθελώς»





Επιστολή του κου Μιχάλη Λάμπρου  Γενικού  Διευθυντή της Majestic International Cruises  προς τον πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών «Κύριον                                                                                                          



Θεόδωρον Βενιάμην,

Πρόεδρον Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών,

Πειραιά

 Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε,

Αναφερόμεθα στην επιστολή σας/ εγκύκλιο της 25/7/2013 με την οποία μας διαβιβάσατε αντίγραφο του Συνυποσχετικού που υπογράψατε με τον αξιότιμο Πρωθυπουργό μας κ. Α. Σαμαρά, καθώς επίσης και το ιδιωτικό συμφωνητικό, τα οποία αποδεικνύουν για άλλη μια φορά την οικειοθελή προσφορά της οικογένειας της μεγάλης Ελληνικής και Ελληνόκτητης Ναυτιλίας προς το έθνος μας σε μια στιγμή που περνά δυστυχώς αξεπέραστες οικονομικές δυσκολίες.




Δεν υπάρχουν λόγια για να εκφράσουν το νόημα και τη σημασία αυτής της οικειοθελούς προσφοράς ιδιαίτερα σε μια από τις δυσκολότερες περιόδους διεθνούς κρίσης όλων των κλάδων και των πλοίων της Ελληνικής και της Ελληνόκτητης ναυτιλίας.



Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια στην Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών και κυρίως σε σας κύριε Πρόεδρε που πρωτοστατήσατε σε όλες τις φάσεις των συζητήσεων / διαπραγματεύσεων για την πραγματοποίηση αυτού του στόχου αλλά και σε όλους τους Έλληνες Εφοπλιστές που για άλλη μια φορά προσφέρουν σημαντική οικονομική βοήθεια στην πατρίδα μας οικειοθελώς.



Να είστε βέβαιος ότι όλοι μας θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας να στηρίζομε κάθε εποικοδομητική προσπάθεια έμπρακτης συμπαράστασης της χώρας μας σε κρίσιμες περιόδους όπως αυτή που περνάμε αυτά τα χρόνια.



Με εκτίμηση,



 Μιχάλης Λάμπρος
Γενικός Διευθυντής





Κοινοπ/σεις:

-       κον. Μιλτιάδη βαρβιτσιώτη, Υπουργόν Ναυτιλίας και Αιγαίου,

-       κον. Γεώργιον Γράτσον, Πρόεδρον ΝΕΕ

-       Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορεών Ναυτιλίας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.