12 Αυγ 2013

Χάλκινο μετάλλιο για τα ελληνικά πανιά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 470

Παναγιώτης Μαντής και Παύλος Καγιαλής κατετάγησαν τρίτοι στο πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Λα Ροσέλ της Γαλλίας

Ακόμα μια μεγάλη επιτυχία στην δύσκολη κατηγορία των 470, κατέκτησε το Ελληνικό δίδυμο των Παναγιώτη Μάντη και Παύλου Καγιαλή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στην πόλη Λα Ροσέλ της Γαλλίας.


Οι Έλληνες αθλητές που κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο απέδειξαν ότι τα τελευταία χρόνια βρίσκονται στην κορυφή της παγκόσμιας ιστιοπλοΐας στη συγκεκριμένη κατηγορία, έχοντας κατακτήσει πολλές και υψηλές διακρίσεις τα τελευταία χρόνια, και δεν είναι αθλητές πυροτέχνημα της μιας διάκρισης.

Μεγάλο επίτευγμα θεωρείται, όπως ανακοίνωσε η ελληνική ιστιοπλοϊκή ομοσπονδία, το γεγονός ότι οι αδελφοί Καββα, παρά το νεαρό της ηλικίας τους κατάφεραν να πλασαριστούν στον χρυσό στόλο.

Ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς συγχαίρει τους αθλητές του και τους εύχεται ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες και διακρίσεις στο μέλλον, τόσο σε ελληνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο!
Ο  Πρόεδρος του Ι.Ο.Π.. κ Γιάννης Παπαδημητρίου, δήλωσε χαρακτηριστικά:
"O Iστιοπλοϊκός Όμιλος Πειραιώς στηρίζει με συνέπεια και συνεχή προσπάθεια, νέους ανθρώπους με ήθος και αγάπη για το ναυταθλητισμό, δημιουργώντας όλες εκείνες τις προϋποθέσεις που χρειάζονται για να αναδειχθούν ταλαντούχοι αθλητές! Πολλά συγχαρητήρια στους 2 υπέροχους αθλητές μας που έκαναν περήφανη την Ελλάδα και τον Ι.Ο.Π!".
 Oι παγκόσμιοι πρωταθλητές, Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής δήλωσαν:
 "Είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Πιστεύω αξίζαμε ένα μετάλλιο τα τελευταία 3 χρόνια. Δεν είμαστε πολύ ευχαριστημένοι απ'την κούρσα μας σήμερα, αλλά δεν πειράζει...το μετάλλιο μετράει! Είναι πολύ δύσκολο με βάση την οικονομική κρίση στην Ελλάδα και ελπίζω ότι αυτό το μετάλλιο θα μας βοηθήσει για τους αγώνες του Ρίο"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.