13 Αυγ 2013

Η Αegean Marine Petroleum επεκτείνει το παγκόσμιο δίκτυο ναυτιλιακών καυσίμων

Η Aegean Marine Petroleum, που ελέγχεται από τον επιχειρηματία κ. Δημήτρη Μελισσανίδη προχώρησε στην επέκταση του παγκόσμιου δικτύου ναυτιλιακών καυσίμων της με την έναρξη λειτουργιών στο λιμάνι Algericas στην Ισπανία. Εφαρμόζοντας μια αποφασιστική στρατηγική ανάπτυξης, η Aegean θα χρησιμοποιήσει τις υφιστάμενες  δυνατότητες του στόλου της για την περαιτέρω επέκταση της παρουσίας της  στην περιοχή της Δυτικής Μεσογείου.

Η κίνηση αυτή δίνει αναμφίβολα μία νέα ευκαιρία στην Aegean να επεκτείνει την παρουσία της στη Δυτική Μεσόγειο από αυτό το ταχέως αναπτυσσόμενο λιμάνι. Η παρουσία της Aegean στο λιμάνι του Algericas ενισχύει περαιτέρω την ικανότητα της εταιρείας να εξυπηρετεί τους πελάτες της σε αυτή την ραγδαία εξελισσόμενη περιοχή ενώ της επιτρέπει να χρησιμοποιήσει  στο έπακρο το στόλο και τις αποθηκευτικές της δυνατότητες.
Κατά τα τελευταία χρόνια η Aegean  εισέρχεται σε συγκεκριμένες αγορές και εξέρχεται σε καίρια χρονικά σημεία ώστε να ενισχυθεί η ανταγωνιστική της θέση. Και σίγουρα η κίνηση με το λιμάνι Algericas κινείται σε αυτή την κατεύθυνση. 
Ας σημειωθεί ότι το Algericas είναι μια πόλη - λιμάνι  στο νότιο τμήμα της Ισπανίας. Το Algericas είναι κυρίως συγκοινωνιακός κόμβος αλλά και βιομηχανική πόλη.  Είναι η μεγαλύτερη πόλη στον κόλπο του Γιβραλτάρ. Ευρίσκεται 20 χιλιόμετρα βορειο-ανατολικά από την Tarifa στο Rio de la Miel, το νοτιότερο ποτάμι της Ιβηρικής χερσονήσου.
 
ΠΗΓΗ: www.statbank.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.