13 Δεκ 2018

Ξεκινούν κρουαζιέρες στη Μεσόγειο με μία «εικονική βοηθό» στην καμπίνα σας!








Σε άλλο επίπεδο περνάνε οι κρουαζιέρες αφού πλέον ο ταξιδιώτης θα μπορεί να εξυπηρετείται από  εικονική προσωπική βοηθό  που θα βρίσκεται μέσα στην καμπίνα του .
Πιο συγκεκριμένα το κρουαζιερόπλοιο MSC Bellissima  θα κάνει κρουαζιέρες στη Μεσόγειο από την Άνοιξη μέχρι το Φθινόπωρο του 2019 και θα διαθέτει την πρώτη εικονική προσωπική βοηθό  
««Γνωρίστε τη «Zoe», όπως αναγράφεται στα αγγλικά το όνομα της, από την Ελληνική λέξη Ζωή, που μόνο η ζωή της λείπει.
Η Zoe είναι η ‘προσωποποίηση’ της σύγχρονης τεχνολογίας που έχει ενσωματωθεί στο MSC Bellissima κάνοντας το, το πιο καινοτόμο πλοίο που ταξιδεύει στις θάλασσες σήμερα. Η τεχνολογία αυτή διασυνδέει τους ταξιδιώτες με το πλήρωμα και το πλοίο, θέτοντας τον έλεγχο των διακοπών τους στα χέρια τους» επισημαίνει η  Τατιάνα Χάμπα, πρόεδρος της εταιρείας Cruiseway Travel  αντιπρόσωπος της MSC για την Ελλάδα:
«Απλά μιλάτε με την Zoe, λέγοντας ΟΚ Zoe για να ξεκινήσει το σύστημα, και εκείνη θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε. Έτσι η MSC Cruises καταφέρνει να προσφέρει το υψηλότερο επίπεδο γρήγορης εξυπηρέτησης πελατών, μέσα στην άνεση της σουίτας σας και χάρη σε ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για εσάς. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που φέτος οι αγαπημένοι πελάτες μας θα μπορούν να χαρούν αυτό το τεχνολογικό επίτευγμα. Η Zoe απαντά σε κάθε τι που έχει να κάνει με το ταξίδι σας, σας καθοδηγεί στο πλοίο, σας κάνει κρατήσεις σε εστιατόρια, και φτιάχνει το προσωπικό σας ημερολόγιο πάνω στο πλοίο» και συμπληρώνει:  
«Δύο κρουαζιερόπλοια της MSC Cruises θα δίνουν τη δυνατότητα επιβίβασης Ελλήνων από τον Πειραιά τους καλοκαιρινούς μήνες του 2019 για εβδομαδιαίες κρουαζιέρες στην Αδριατική Θάλασσα. Φέτος για πρώτη φορά στα κρουαζιερόπλοια της MSC Cruise θα σας καλωσορίζουν και θα σας μιλάνε ελληνικά».



Η Cruiseway Travel προσφέρει για ακόμα μια χρονιά ειδικά σχεδιασμένα δρομολόγια για την ελληνική αγορά με αναχώρηση από Πειραιά.



Η Cruiseway Travel είναι ένας εξειδικευμένος Ταξιδιωτικός Οργανισμός για την Κρουαζιέρα στην Ελλάδα, με μεγάλη εμπειρία στον τομέα, αλλά και γενικότερα στις Τουριστικές υπηρεσίες. Γνωρίζοντας άριστα το αντικείμενο Κρουαζιέρα, είναι σε θέση να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και ανταγωνιστικές τιμές, μέσα από ένα εκτεταμένο δίκτυο εξυπηρέτησης πωλήσεων.
Αντιπροσωπεύει τις μεγαλύτερες αλλά και τις πιο θεματικές Εταιρίες Κρουαζιέρας παγκόσμια, εξασφαλίζοντάς σας τη μεγαλύτερη δυνατή ποικιλία προϊόντων Κρουαζιέρας, στην Ελληνική αγορά.

Είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Costa Cruises για την Ελλάδα και επιλεγμένος αντιπρόσωπος για την Ελλάδα των ακόλουθων εταιρειών:
• MSC Cruises
• Norwegian Cruise Line
• Holland American Line
• Carnival Cruises
• Disney Cruise Line
• Pullmantur Cruises
• Seabourn
• Oceania Cruises
• Silversea Cruises
• Regent Seven Seas
• Viking Ocean Cruises

Συνεργάζεται με την κορυφαία ελληνική εταιρία κρουαζιέρας Celestyal Cruises αλλά και με τους τοπικούς αντιπροσώπους των εταιριών, Royal Caribbean, Celebrity Cruises, Azamara Club Cruises, Princess Cruises, Cunard.

Επίσης, είναι αντιπρόσωπος των εταιρειών, Lueftner Cruises, A-Rosa, Amawaterways, CroisiEurope, nicko Cruises & Viking River Cruises όπου ειδικεύονται σε κρουαζιέρες στα ποτάμια της Ευρώπης αλλά και όλου του Κόσμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.