17 Δεκ 2018

Αγγελική Φράγκου: Η Ελληνίδα εφοπλίστρια με 5 εταιρείες εισηγμένες στο χρηματιστήριο

Αυξάνονται και πληθαίνουν οι εταιρείες της Ελληνίδας εφοπλίστριας, Αγγελικής Φράγκου.
Την περασμένη εβδομάδα, η Navios Maritime Containers L.P. χτύπησε το καμπανάκι λήξης της συνεδρίασης του Nasdaq ολοκληρώνοντας την πρώτη ημέρα διαπραγμάτευσης των μετοχών της. Είναι μία από τις 20 μεγαλύτερες ναυτιλιακές εταιρείες με πλοία μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων στον κόσμο. Είχε πρωτοεισαχθεί στο χρηματιστήριο του Όσλου.

«Πριν από έναν περίπου χρόνο, δεσμευθήκαμε προς τους επενδυτές μας ότι θα βρίσκαμε στέγη για τη διαπραγμάτευση των μετοχών της NMCI στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είμαστε ενθουσιασμένοι που ο NASDAQ είναι αυτή η στέγη και που μας δόθηκε η ευκαιρία να γιορτάσουμε το επόμενο κεφάλαιο στην ανάπτυξή μας, χτυπώντας το καμπανάκι λήξης της συνεδρίασης της πρώτης ημέρας διαπραγμάτευσης της εταιρείας» δήλωσε η Αγγελική Φράγκου η οποία βρίσκεται στην 22η θέση της ετήσιας ειδικής έκδοσης της Lloyd’s List με τις 100 πιο ισχυρές προσωπικότητες και σημαντικούς παράγοντες στην παγκόσμια ναυτιλία.
Η Πρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της Navios Maritime Containers L.P. (“Navios Containers”) (NASDAQ: NMCI), μαζί με μέλη της διοίκησης της Navios Containers, χτύπησαν το καμπανάκι της λήξης της συνεδρίασης του NASDAQ τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018, πρώτη ημέρα διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρείας στο Nasdaq Global Select Market.
Η Αγγελική Φράγκου, πριν από μία εβδομάδα τιμήθηκε με το βραβείο «Ναυτιλιακός Newsmaker της Χρονιάς». Έχει στόλο με πάνω από 200 πλοία ιδιόκτητα ή υπό διαχείριση. Ο Όμιλος Navios έχει ιστορία 70 χρόνων.

ΠΗΓΗ: www.newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.