16 Ιαν 2019

Η Tsavliris Salvage έγινε μέλος του Green Award Foundation


«Ο Οργανισμός έχει εξαπλωθεί σε όλο την υφήλιο από τον Καναδά στην Ιαπωνία και από τη Νότια Αφρική στην Νορβηγία»


Μέλος του οργανισμού Green Award Foundation έγινε πριν από λίγες ημέρες η Tsavliris Salvage.
Ο Όμιλος Τσαβλίρη δραστηριοποιείται περισσότερα από 75 χρόνια στη ναυτιλιακή βιομηχανία και 55 χρόνια στον κλάδο των θαλασσίων επιχειρήσεων διάσωσης. Έχει ρεκόρ με περισσότερες από 3.000 επιχειρήσεις διάσωσης- marine salvage business.

«Είμαι ευχαριστημένος για τηνπαρουσίά μου στην εκδήλωση υποδοχής της Tsavliris Salvage στον οργανισμό. Αποτελέι ένα ορόσημο για τον Όμιλο Τσαβλίρη. Ο Οργανισμός έχει εξαπλωθεί σε όλο την υφήλιο από τον Καναδά στην Ιαπωνία και από τη Νότια Αφρική στην Νορβηγία», επισήμανε ο προσφάτως επανεκλεγείς πρόεδρος του Green Award Foundation, Δημήτρης Ματθαίου ο οποίος τόνισε ότι οη Tsavliris Salvage είναι μίας παγκόσμιας κλάσης εταιρεία που είναι προσηλωμένη στην διάσωση ανθρώπινων ζωών και ναυτικών και περιουσιών που κινδυνεύουν στη θάλασσα ενώ προστατεύει το θαλάσσιο περιβάλλον από ατυχήματα που σχετίζονται με τη ρύπανση.
Από την πλευρά του, ο Νίκος Τσαβλίρης αφού τόνισε ότι ο όμιλος στηρίζει πρωτοβουλίες όπως του Οργανισμού που προωθούν την αειφόρα ανάπτυξη στη ναυτιλία και προσπαθούν για ένα καθαρό περιβάλλον, ανακοίνωσε ότι η εταιρεία θα δίνει έκπτωση 10% στις εταιρείες μέλη του Green Αward στις χρεώσεις για χρησιμοποίηση των ρυμουλκών της και για τα εργατικά.
Ο Jan Fransen, Executive Director of the Green Award Foundation έκανε αναφορά στην ιστορία του Green award Foundation και επεσήμανε ότι εδώ και 25 χρόνια ο οργανισμός είναι προσηλωμένος σε βαθμό αφοσίωσης στην προώθηση και στήριξη της ασφάλειας στη θάλασσα, στην ποιότητα και στην προστασία του θαλασσίου περιβάλλοντος.

ΠΗΓΗ: www.newmoney.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.