23 Απρ 2015

Συγχαρητήρια επιστολή για την εκδήλωση των βραβείων ΕΥΚΡΑΝΤΗ


Συγχαρητήρια επιστολή στο ναυτιλιακό περιοδικό ΝΑΥΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ για την εκδήλωση των βραβείων ΕΥΚΡΑΝΤΗ έστειλε ο  Μιχάλης Λάμπρος Γενικός Διευθυντής
MAJESTIC INTERNATIONAL CRUISES INC.:


«Αγαπητέ κύριε Μπίσια,
Για άλλη μια χρονιά ζήσαμε έντονες στιγμές κατά τις απονομές των βραβείων ΕΥΚΡΑΝΤΗ που με τόσο μεγάλη επιτυχία παρουσιάζουν τα ΝΑΥΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ.  Οι φετινές επιλογές ομολογώ ότι ξεπέρασαν σε ποιότητα και ξεχώρισαν ιδιαίτερα από εκείνες των προηγουμένων ετών.
Τα κριτήρια με τα οποία η κριτική επιτροπή επέλεξε τις επτά κατηγορίες αριστείας ήταν πέρα για πέρα σωστά, δίκαια και επιτυχημένα.
Για όλα αυτά αξίζουν κατά πρώτο λόγο θερμά συγχαρητήρια σε σας και στους άμεσους συνεργάτες σας στο περιοδικό, και κατά δεύτερο λόγο στην κριτική επιτροπή των βραβείων.
Τα βραβεία ΕΥΚΡΑΝΤΗ έχουν πλέον καθιερωθεί στην καρδιά της Ναυτιλίας του Πειραιά και όλοι μας αναμένομε κάθε χρόνο με ενδιαφέρον την διοργάνωσή τους από τα ΝΑΥΤΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ και την Ένωση Ναυτιλιακών Οικονομολόγων Ελλάδος.
Αισθάνομαι υπερήφανος που υπάρχουν και σήμερα αξιόλογοι άνθρωποι και δη, νέοι που συνεχίζουν τον αγώνα των παλαιών για τη στήριξη, την ανάπτυξη και την προβολή των στελεχών και των εταιρειών της μεγάλης ναυτικής οικογένειας της πατρίδας μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό με επιτυχία.
Ένας τρόπος αγαπητέ κύριε Μπίσια είναι αυτή η προβολή μέσω των επιτυχημένων βραβείων ΕΥΚΡΑΝΤΗ.
Και πάλι δεχθείτε τα θερμά και ειλικρινή μου συγχαρητήρια και την ευχή τα επόμενα βραβεία ΕΥΚΡΑΝΤΗ να είναι ακόμη καλύτερα από τα φετινά και να ακουμπήσουν, όπως και φέτος, στις καρδιές όλων μας.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.