22 Ιουν 2016

Το Έρυτος ΙΙ COSMOTE νικητής του 3ου σκέλους στον 49ο Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Άνδρου

«Αυλαία» με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο έριξε ο 49ος Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Άνδρου, που φιλοξενήθηκε στο πανέμορφο νησί του Αιγαίου. Η 3η και τελευταία μέρα, επιφύλασσε έντονες συγκινήσεις για όλα τα πληρώματα, αφού με τις διαφορές μεταξύ τους να είναι πολύ μικρές, όλα θα κρίνονταν στο…νήμα.


Στο τρίτο μπράτσο του αγώνα, τα σκάφη, καλούνταν να καλύψουν μια απόσταση 13 ναυτικών μιλίων από το λιμάνι της Άνδρου μέχρι το «δύσβατο», το στενό μεταξύ Άνδρου και Τήνου.  Η εκκίνηση δόθηκε στις 10 το πρωί της Δευτέρας, με τα πληρώματα να έχουν για σύμμαχό τους τον καλό καιρό.

Πρώτο στην κατηγορία ORCi αναδείχθηκε το «Έρυτος ΙΙ COSMOTE», αφήνοντας δεύτερο το «ΜΕLX II PL Ferrari» και τρίτο το «Black Jack». Στη κατηγορία του ORC Club πρώτο τερμάτισε το «ΕΜΕΙΣ», με δεύτερο το «Αγάπη SV1GE» και τρίτο το «Alter Ego».

Ο 49ος Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Άνδρου και η 24η Ιστιοπλοϊκή Εβδομάδα ΝΟΕ που φέτος ενώσανε τις δυνάμεις τους, ολοκληρώνονται σήμερα στις 19.00 με μια λαμπρή τελετή απονομής στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος στο Μικρολίμανο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.