29 Μαΐ 2016

Hellenic Match Racing Tour:Μάντης, Χειμώνας, Ανδρεάδης και Τσουλφάς τσέκαραν τα εισιτήρια για τα ημιτελικά

Στον τελικό του πρώτου σκέλους του φετινού Hellenic Match Racing Tour, Nespresso VMG και Rebuild Construction, άφησαν “ανοιχτούς λογαριασμούς”. Η ομάδα του Παναγιώτη Μάντη μπορεί να ανακηρύχθηκε νικήτρια στη Βουλιαγμένη αλλά εκείνη του Βαγγέλη Χειμώνα ήταν αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις με την αγωνιστική της άνοδο και που αν δεν είχε μια σειρά από ατυχίες, ενδεχομένως και να είχε τερματίσει στην πρώτη θέση....
Σε κάθε περίπτωση, οι δυο τους θα έχουν την ευκαιρία να λύσουν της διαφορές τους με φόντο τον γραφικό κόλπο της Παροικιάς, εδώ όπου φιλοξενείται η 2η φάση του Hellenic Match Racing Tour 2016. Nespresso VMG και Rebuild Construction τερμάτισαν στην 1η και 2η θέση αντίστοιχα μετά την ολοκλήρωση του Round Robin και έτσι εξασφάλισαν την απευθείας πρόκρισή τους στα ημιτελικά.
Οι άλλες δύο ομάδες που συμπλήρωσαν την 4άδα είναι η Dark n Stormy Salty Bag του Στρατή Ανδρεάδη που επικράτησε με 2-0 στις νίκες στη διαδικασία των ρεπεσάζ της ομάδας του Ναυτικού Ομίλου Πάρου και η Tsoulfas Sailing Team του Θοδωρή Τσουλφά που νίκησε με 2-1 εκείνη της Hellenic Police.Το δυνατό βοριαδάκι που έπνεε από το πρωί στο λιμάνι της Πάρου, δημιούργησε τις ιδανικές συνθήκες για τη διεξαγωγή όλων των “μονομαχιών”.
Η Nespresso VMG, ολοκλήρωσε αήττητη την προκριματική φάση με 7 νίκες. Η Rebuild Construction, τερμάτισε 2η με 6 νίκες, γνωρίζοντας την ήττα μόνο από την ομάδα του Παναγιώτη Μάντη. Εντυπωσιακή εμφάνιση πραγματοποίησε κατά τη 2η μέρα των προκριματικών και η Dark n Stormy Salty Bag του Στρατή Ανδρεάδη, που παρέμεινε αήττητη και πήρε στη διαδικασία των ρεπεσάζ το “εισιτήριο” για τα ημιτελικά.
Η αγωνιστική δράση έδωσε τη θέση της στη διασκέδαση! Αθλητές και διοργανωτές θα περάσουν στιγμές χαλάρωσης στο καθιερωμένο “Sailors Night party” και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την τελική φάση της Κυριακής, προκειμένου να αναδειχτεί ο μεγάλος νικητής του Hellenic Match Racing Tour της Πάρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.