15 Μαΐ 2016

Hellenic Match Racing Tour: Χειμώνας και Μάντης πρωταγωνιστές της προκριματικής φάσης

Έντονες συγκινήσεις επιφύλασσε για τους λάτρεις της ιστιοπλοΐας η δεύτερη μέρα του πρώτου σταθμού του Hellenic Match Racing Tour 2016, που διεξάγεται στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης. Μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών, Nespresso VMG και Rebuild Construction προηγούνται στην κατάταξη έχοντας καθεμιά από 6 νίκες, ωστόσο, στην ισοβαθμία υπερτερεί η ομάδα του Βαγγέλη Χειμώνα, καθώς είχε επικρατήσει στη μεταξύ τους αναμέτρηση. Στην τρίτη θέση πλασαρίστηκε η Dark and Stormy Salty Bag ενώ η 4η ομάδα που έκλεισε μια θέση για τους τελικούς της Κυριακής είναι η ομάδα της Hellenic Police.


Κατά τη διάρκεια της αυριανής τρίτης και τελευταίας ημέρας στο Λαιμό της Βουλιαγμένης, η Rebuild Construction, η Nespresso VMG,
η Dark and Stormy Salty Bag κι η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας θα αγωνιστούν στα ημιτελικά. Τα ζευγάρια θα τα αποφασίσει η ομάδα του Βαγγέλη Χειμώνα που ως πρώτη κέρδισε το δικαίωμα να διαλέξει τον αντίπαλο της. Οι νικητές που θα προκύψουν θα αγωνιστούν στον τελικό με έπαθλο τον τίτλο του πρωταθλητή του 1ου αγώνα του Τουρ ενώ οι ηττημένοι των ημιτελικών θα διεκδικήσουν στον μικρό τελικό της διοργάνωσης την τρίτη θέση του βάθρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.