24 Σεπ 2014

Norsafe: Στο Λαύριο το πρώτο, διεθνώς, εκπαιδευτικό κέντρο για πληρώματα και στελέχη της ναυτιλίας

Τις πόρτες του ανοίγει κι επίσημα την Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου το πρώτο, διεθνώς, εκπαιδευτικό κέντρο της Νοrsafe, στο λιμάνι του Λαυρίου.
Το νεοσύστατο κέντρο της Νorsafe, εταιρείας με ηγετική παρουσία στην κατασκευή σωσίβιων λέμβων και επωτίδων στην παγκόσμια ναυτιλία, προσφέρει εκπαίδευση υψηλού επιπέδου στον τομέα της σωστής λειτουργίας και συντήρησης των σωσίβιων λέμβων - επωτίδων από τον ίδιο τον κατασκευαστή, με σύγχρονα συστήματα που έχουν εξελιχθεί προκειμένου να συμμορφώνονται με τους πλέον απαιτητικούς κανονισμούς (ΙΜΟ, ΕΕ, SOLAS).

Πού Απευθύνεται
Η εκπαίδευση που παρέχεται απευθύνεται σε στελέχη και πληρώματα Ξένων και Ελληνικών Ναυτιλιακών και Πετρελαϊκών Εταιριών – Ναυτιλιακών  Ομίλων και σχήματα εταιριών που επενδύουν σε Oil & Gas και Offshore τεχνολογίες και δραστηριοποιούνται στην περιοχή της Μεσογείου και της Ελλάδας.
Η λειτουργία του προγράμματος του Κέντρου Εκπαίδευσης  της Νοrsafe θα συμβάλει στην  σημαντική αύξηση  της επισκεψιμότητας στον λιμένα του Λαυρίου εκπροσώπων εκατοντάδων διεθνών εταιριών αλλά και ναυτικών τους, προκειμένου να εκπαιδευθούν πάνω στην σωστή και αποτελεσματική χρήση των σωστικών μέσων.
Τα επίσημα  εγκαίνια  του κέντρου εκπαίδευσης της Νοrsafe θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου, στο κτίριο του Επιβατικού Σταθμού Ακτοπλοΐας στον Οργανισμό Λιμένος Λαυρίου (ΟΛΛ ΑΕ).  Στην τελετή  έχουν  προσκληθεί  εκπρόσωποι Φορέων της Πολιτείας , στελέχη  της Ναυτιλίας καθώς και   εκπρόσωποι Φορέων του Λαυρίου. Πριν την τελετή  των εγκαινίων θα  γίνουν σύντομες ομιλίες και χαιρετισμοί εκπροσώπων της Πολιτείας, Νηογνωμόνων, εκπροσώπων ναυτιλιακών εταιρειών αρμοδίων σε Τεχνικά θέματα αλλά και  σε θέματα  Ασφάλειας Πλοίων και Πληρωμάτων.
Νorsafe: Ηγετική Παρουσία στην παγκόσμια Ναυτιλία
Η Norsafe είναι μια ηγετική παρουσία στην κατασκευή σωσίβιων λέμβων και επωτίδων στην παγκόσμια ναυτιλία και off shore αγορά. Ιδρύθηκε το 1903 και τα τελευταία 25 χρόνια έχει εξελιχθεί σε έναν όμιλο με παγκόσμια παρουσία.
Η Νοrsafe υπήρξε η πρώτη Ευρωπαϊκή εταιρία που επένδυσε στην Κίνα ενώ εκτός από την Νορβηγία, τη Βραζιλία και το Μεξικό. Διαθέτει κάθετη μονάδα παραγωγής στην Ελλάδα ενώ αποτελεί μια από τις πρώτες διεθνείς εταιρίες που συνεργάστηκαν με  Έλληνες κατασκευαστές (Watercraft Hellas) και επένδυσαν στην Ελληνική Τεχνογνωσία.
Αυτές οι δυνατότητες παραγωγής προσφέρουν στην Νοrsafe το πλεονέκτημα να μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.
Η δε παροχή υπηρεσιών (service) στον τομέα των σωστικών μέσων είναι μια αναπτυσσόμενη αγορά στην οποία η Norsafe δίνει μεγάλη σημασία. Σε συνδυασμό με εξουσιοδοτημένους service agents ανά τον κόσμο, η Norsafe παρέχει υποστήριξη μετά την πώληση, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.