16 Οκτ 2012

Μιχ.Λάμπρος: "Ατενίζουμε το μέλλον της Κρουαζιέρας με αισιοδοξία"

Ο αντιπρόεδρος της ΕΝΩΣΗ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ, Μιχάλης Λάμπρος, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την ίδρυσή της απέστειλε την ακόλουθη επιστολή στα μέλη.

«Αγαπητά Μέλη της Ενώσεως,
Αγαπητοί Συνεργάτες,

Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την ημέρα που μια ομάδα ανθρώπων της Κρουαζιέρας αποφάσισε να αποχωρήσει από τον ΣΕΕΝ και να ιδρύσει ξεχωριστή ένωση, την ΕΝΩΣΗ ΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΩΝ ΚΑΙ ΦΟΡΕΩΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ.



Μια προσπάθεια δύσκολη και επίπονη που ανδρώθηκε και ύψωσε το ανάστημά της, χάρις σε όλους εσάς που την αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή και την στηρίξατε με όλη σας την αγάπη και με όλες σας τις δυνάμεις.

Αισθανόμαστε σήμερα την ανάγκη να σας απευθύνομε ένα θερμό ευχαριστώ, διότι κατά την διάρκεια του χρόνου που πέρασε αγωνιστήκατε όλοι στην αρχή στο πλευρό της προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής και αργότερα δίπλα στο εκλεγμένο Διοικητικό Συμβούλιο, με την συνεχή παρουσία σας στα καθημερινά δρώμενα και με τις εύστοχες παρεμβάσεις και υποδείξεις σας στα καυτά και επίκαιρα θέματα που αφορούν τον τομέα της Κρουαζιέρας.

Θεωρούμε επίσης υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε θερμά όλα τα ιδρυτικά μέλη και την προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή που συντάχθηκαν μαζί μας, ιδιαίτερα στις πρώτες πολύ δύσκολες ημέρες της δραστηριότητας της Ένωσής μας.

Σήμερα ένα χρόνο μετά το δύσκολο ξεκίνημα αισθανόμαστε όλοι μας υπερήφανοι, διότι χάρις στην δική σας συμπαράσταση φθάσαμε στην δικαίωση του αγώνα μας, ενός αγώνα που συνεχίζεται καθημερινά με την ελπίδα να βελτιώνονται μέρα με την μέρα και να επιλύονται κατά το δυνατόν, τα χρόνια προβλήματα που αφορούν την μεγάλη υπόθεση της Κρουαζιέρας, για την οποία όλοι μας αγωνιζόμαστε.

Σήμερα μπορούμε να πούμε ότι όλοι μας ατενίζουμε το μέλλον της Κρουαζιέρας με αισιοδοξία, που πηγάζει από την δική σας στήριξη και κατανόηση.

Μαζί θα συνεχίσουμε τον αγώνα που ξεκινήσαμε, διότι ο δρόμος είναι δύσκολος και γεμάτος από δύσβατα μονοπάτια.

Θερμές ευχές σε όλους σας και καλή συνέχεια.


Με φιλικά συναισθήματα.»