16 Ιουλ 2019

ELVICTOR: Η εταιρεία των Γαλανάκηδων έγινε μέλος της Intercargo και Intertanko

Mία ελληνική εταιρεία με περιουσία πέντε δεκαετιών στην ελληνική και παγκόσμια ναυτιλιακή βιομηχανία συνεχίζει να εξελίσσεται και να προσπαθεί να αφήνει το δικό της αποτύπωμα στον χώρο.
Πρόκειται για την Elvictor Group της οικογένειας Γαλανάκη, η οποία είναι εταιρεία διαχείρισης πληρωμάτων. Πριν από λίγες ημέρες έγινε μέλος της Ένωσης Ανεξάρτητων Πλοιοκτητών Φορτηγών Πλοίων γνωστής ως Intercargo στην οποία πρόεδρος είναι ο Δημήτρης Φαφαλιός ο οποίος διαδέχθηκε τον Γιάννης Πλατσιδάκη του Ομίλου Αγγελικούση, καθώς και της ’Ενωσης Ανεξάρτητων Πλοιοκτητών Δεξαμενόπλοιων- Intertanko.

Πρόκειται για δύο ισχυρότατες Ενώσεις στα οποίες μέλη είναι μεγάλα ονόματα της Ναυτιλίας.
Ιδρυτής της ELVICTOR είναι ο Σταύρος Γαλανάκης (κεντρική φωτο) ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει στο πλευρό του, τους δύο από τους τρεις γιούς του, τον Κωνσταντίνο και τον Γιώργο. Μία εταιρεία γεμάτη πρωτιές.
Μέσα στο 2019 η Elvictor Group έγινε η πρώτη εταιρεία διαχείρισης πληρωμάτων- Crew Manager παγκοσμίως που φέρει τον τίτλο “paperless organization”. Ως αποτέλεσμα, δημιουργήθηκε ένα δυναμικό δίκτυο μεταξύ ναυτικού, πλοιοκτήτη-διαχειριστή και Elvictor».

Επίσης, μέσα στη χρονιά, ο 40χρονος, Κωνσταντίνος Γαλανάκης, διευθύνων σύμβουλος του Elvictor Group ήρθε μέσω της δικής του start up εταιρείας, να κάνει πράξη το σύνθημά του «να προστατεύεις τον εργαζόμενο και όχι την εργασία». Να αλλάξει τον τρόπο αντιμετώπισης των ναυτικών.
Ίδρυσε την εταιρεία προγραμματισμού Seatrix, που βρίσκεται υπό την ομπρέλα του Ομίλου Elvictor, με κύριο στόχο την δημιουργία και εξέλιξη προγραμμάτων για την εύρεση λύσεων σε όλους τους τομείς της ναυτιλίας, από τα πληρώματα, τις παράλληλες ναυτιλιακές δραστηριότητες, έως και τη διαχείριση πλοίων. Και όλα αυτά μέσω της μείωσης της «τεχνολογικής γραφειοκρατίας» που αποτελεί τον σύγχρονο πονοκέφαλο των επιχειρήσεων.
Το 1996, η Elvictor έγινε η πρώτη Ελληνική Ναυτιλιακή Εταιρεία παροχής Ναυτεργατικού Δυναμικού που παίρνει ISO 9002 από το DNV ως CERTIFIED CREW MANNING AGENTS και ταυτόχρονα γίνεται η πρώτη PAPERLESS Ναυτιλιακή Εταιρεία στην Ελλάδα.
Είναι η πρώτη ελληνική Ναυτιλιακή Εταιρία παροχής υπηρεσιών που δη­μιούργησε τα γραφεία της έχοντας ομοιογενή πληρώματα από: Β.Κορέα (1979), Φιλιππίνες (1983), Πολωνία (1984), Ινδονησία (1986), Ουκρανία (1994), Αίγυπτος (2002), Ρουμανία (2004).
Είναι η πρώτη εταιρία που διακρίθηκε με 10 βραβεία στις Φι­λιππίνες και Ουκρανία, ως το πιο ποιοτικό και καινοτόμο γραφείο επάν­δρωσης ναυτικών.
Είναι η πρώτη εταιρία διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυ­ναμικού που απέκτησε το ISO 9002 της DNV το 1996 και απέκτησε το “Paperless Accreditation Certificate” το 2003. Η Elvictor πρώτη ίδρυ­σε το Inhouse Training με Bridge and Engine Simulators της Transas στη Μανίλα το 2000.
Είναι η πρώτη Εταιρία διαχείρισης Ανθρωπίνου Δυναμικού παγκοσμίως, που πιστοποιήθηκε το 2010 με το MLC από την DNV και BV, στην Ελλά­δα, Γερμανία, Ουκρανία και Φιλιππίνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.