9 Μαΐ 2016

Η Marine Tours διοργανώνει το Συνέδριο - Θεσμό στον κλάδο της Ναυτιλίας, “4th Maritime Trends Conference”


H Marine Tours διοργανώνει, για 4η συνεχή χρονιά, το Συνέδριο ΝαυτιλίαςMaritime Trends Conference 2016”, το οποίο πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Πανεπιστημίου Πειραιώς και θα διεξαχθεί στις 14 Μαΐου 2016, στο ξενοδοχείο Metropolitan.

Η φετινή διοργάνωση, με θέμα Trends in Crew Management , έχει ως στόχο της την επιμόρφωση των στελεχών του κλάδου, αναφορικά με τις ιδιαίτερες προκλήσεις, που επιφυλάσσει το δυναμικό περιβάλλον της Ναυτιλιακής Βιομηχανίας, καθώς και τις πρόσφατες εξελίξεις  στη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού.
Διακεκριμένοι ομιλητές, από την ελληνική και παγκόσμια ακαδημαϊκή κοινότητα, θα τιμήσουν με την παρουσία τους τα πάνελ του Συνεδρίου.

Πιο συγκεκριμένα, o  κ. George Xiradakis, Founder-Managing Director, XRTC Business Consultants,  θα αναπτύξει τα τρέχοντα οικονομικά ζητήματα, καθώς και τις τελευταίες τάσεις στη  χρηματοδότηση της Ναυτιλιακής αγοράς, στην ομιλία του με τίτλο Shipping, Finance at Markets Bottom. Αμέσως μετά, τη σκυτάλη του πάνελ θα παραλάβει ο κ.Theodore Chouliaras, President of the Shipping Finance Consultants UPMARITIME LONDON Ltd., ο οποίος στην ομιλία του με τίτλο "The important role of Geopolitics in the Future of the Shipping Industry θα καταθέσει τη δική του οπτική σχετικά με τον καταλυτικό ρόλο της Γεωπολιτικής στο μέλλον του κλάδου. Ο κ. Jakub Walenkiewicz, Principal Market Analyst, DNV GL, θα ολοκληρώσει τον πρώτο κύκλο με την ομιλία του με τίτλο Market Developments in the oil tanker and dry bulk sectors, εστιάζοντας στην ανάπτυξη της αγοράς των πετρελαιοφόρων και του ξηρού φορτίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.