13 Ιαν 2018

Συνάντηση ΟΛΘ με εκπροσώπους της South Europe Gateway Thessaloniki Limited



Η διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων και συμβατικού φορτίου, καθώς και θέματα λειτουργικής και επιχειρησιακής φύσης, τέθηκαν επί τάπητος κατά τη συνάντηση της διοίκησης της ΟΛΘ Α.Ε. με εκπροσώπους της εταιρείας South Europe Gateway Thessaloniki (SEGT) Limited και στελέχη της εταιρείας Terminal Link SAS, στο κτήριο διοίκησης του Λιμένα Θεσσαλονίκης.
Παράλληλα, συζητήθηκαν βασικά ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του Λιμένα της Θεσσαλονίκης το επόμενο διάστημα.


Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών είχε υπογραφεί η σύμβαση πώλησης του 67% των μετοχών της ΟΛΘ Α.Ε. στην εν λόγω εταιρεία την οποία σύστησε η ένωση του προτιμητέου επενδυτή «Deutsche Invest Equity Partners GmbH», «Belterra Investments Ltd.» και «Terminal Link SAS».
Στη συνάντηση από πλευράς ΟΛΘ Α.Ε. μετείχαν ο πρόεδρος του δ.σ. Κωνσταντίνος Μέλλιος, ο διευθύνων σύμβουλος Δημήτριος Μακρής, ο αντιπρόεδρος Δημήτριος Ρούτος και στελέχη της εταιρείας.
Σε δηλώσεις του ο κ. Μέλλιος επισήμανε ότι το 2017 καταγράφηκε ρεκόρ δεκαετίας και η δεύτερη καλύτερη επίδοση της τελευταίας 20ετίας στη διακίνηση εμπορευματοκιβωτίων (πάνω από 400.000 TEUs), παρά τη συνεχιζόμενη απεργία των τελωνειακών υπαλλήλων στη νυχτερινή βάρδια της Πύλης 16 του Λιμένα Θεσσαλονίκης.
 naftemporiki.gr με πληροφορίες από ΑΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.