18 Σεπ 2014

Xορηγία του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος» στο Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας




     Ανακαινίστηκε εκ βάθρων η Κλινική Θώρακος του Νοσοκομείου με χορηγία του « ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ ». Η ανακαίνιση περιλαμβάνει την κτιριακή υποδομή και πλήρη και τελευταίας τεχνολογίας Ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό.

   
Σήμερα τελέστηκε αγιασμός από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νικαίας κ. Αλέξιο και στην συνέχεια χαιρέτισαν ο Αναπληρωτής  Υπουργός Υγείας κ. Γρηγοράκος , η Υφυπουργός Υγείας κα. Παπακώστα, και ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Πεταλάς ο οποίος εξέφρασε τις ευχαριστίες και την επιθυμία του Νοσοκομείου  για την συνέχεια της συνεργασίας με το « ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΙΑΡΧΟΣ ». Ο εκπρόσωπος του Ιδρύματος κ. Κασκαρέλης ανέπτυξε με συντομία την πολιτική του Ιδρύματος σχετικά με τις χορηγίες.
      Στην τελετή παρέστησαν εκτός των ανωτέρω και : ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Ι. Τραγάκης, οι βουλευτές κ.κ. Α. Νεράντζης και Π. Μελάς , ο Γεν. Γραμματέας του Υ.Υ. & Κ.Α. κ. Κοντοζαμάνης , ο Διοικητής της 2ης Υ.ΠΕ. ΠΕΙΡΑΙΩΣ & ΑΙΓΑΙOY κ. Α. Παπαρούπας και οι Αναπλ. Διοικητές κ.κ. Αλεβίζος και Πλάτσης καθώς και η Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά κ. Β. Ανεμοδουρά , η Διοικήτρια του Νοσοκομείου ΑΤΤΙΚΟΝ κ. Γιαννακάκου , ο Διοικητής του Νοσοκομείου ΜΕΤΑΞΑ κ. Βλαχάκος, ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Νικαίας – Ρέντη κ. Κοτζαμάνης, ο Αναπλ. Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Δόκος,  ο Πρόεδρος του Επιστημονικού Συμβουλίου κ. Βαϊκούσης , ο Δ/ντής Ιατρικής Υπηρεσίας κ. Κουλόπουλος , οι Δ/ντές των Ιατρικών Τμημάτων , υπηρεσιακοί παράγοντες και μεγάλος αριθμός υπαλλήλων του Νοσοκομείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.