2 Φεβ 2016

Η ΕΕΚΦΝ βράβευσε τον Μιχάλη Λάμπρο για τα 55 χρόνια συνεισφοράς στον της Επιβατηγού και της Κρουαζιερόπλοιου Ναυτιλίας



Μια ευχάριστη έκπληξη επιφύλαξε η  Ένωση Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων και Φορέων Ναυτιλίας στον πρώην αντιπρόεδρό της Μιχάλη Λάμπρο  στο  περιθώριο της Γ.Σ και της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας.  Αναγνωρίζοντας την προσφορά του στον κλάδο της Επιβατηγού και της Κρουαζιερόπλοιου Ναυτιλίας για τα πενήντα πέντε χρόνια της παρουσίας του στα δρώμενα του κλάδου του απένειμε τιμητική διάκριση και αναμνηστική πλακέτα. 

Από την πλευρά του ο Μιχάλης Λάμπρος έστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον   Πρόεδρο της Ένωσης   κ. Θεόδωρο Κόντε την οποία δημοσιεύει  σήμερα το "Marinetimes":



"Κύριον                                                                  
Θεόδωρον Κόντε,
Πρόεδρον ΕΕΚ&ΦΝ,
Πειραιά                                                                  



Αγαπητέ κύριε Πρόεδρε,
Αγαπητέ φίλε Θεόδωρε,

Η ευχάριστη έκπληξη που μου επεφύλαξε η Ένωσή μας κατά την ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας με γέμισε χαρά, συγκίνηση και ικανοποίηση.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά εσένα, τα μέλη του ΔΣ και όλα τα μέλη της Ενώσεώς μας για την τιμητική διάκριση και την αναμνηστική πλακέτα που μου απονείματε για τις μακροχρόνιες υπηρεσίες μου στην επιβατηγό ναυτιλία και ειδικά στον τομέα της Κρουαζιέρας.

Όπως ανέφερα και στην ολιγόλεπτη ομιλία μου την ημέρα της απονομής, θεωρώ ότι αυτή η τιμητική διάκριση οφείλεται κυρίως στα μέλη του ΔΣ και σε όλα τα μέλη της Ενώσεώς μας που από την πρώτη στιγμή της ιδρύσεώς της δούλεψαν σκληρά δίπλα μας και προσέφεραν πολύτιμες υπηρεσίες, ούτως ώστε σήμερα όλοι μας να αισθανόμαστε υπερήφανοι για τις δραστηριότητες, τις επιτυχίες και την καθολική αναγνώριση της Ενώσεώς μας από όλους τους φορείς της Ναυτικής οικογένειας του Πειραιά, κάτι που δυστυχώς δεν συνέβαινε στο ξεκίνημα της Ενώσεως πριν από τέσσερα χρόνια.

Χωρίς να θέλω να μειώσω τη σημασία της συμβολής των μελών της Ενώσεώς μας στις επιτυχημένες δραστηριότητές μας, θα ήθελα να τονίσω ιδιαίτερα την δραστήρια παρουσία του Εκτελεστικού Μέλους του ΔΣ Ναυάρχου μας Αντώνη Καλούδη, ο οποίος συντονίζει την επιτυχημένη πορεία της Ενώσεώς μας σε όλους τους τομείς που αφορούν την Κρουαζιέρα, τα λιμάνια μας, τις λιμενικές και άλλες υπηρεσίες πάντα με τις δικές σου πρωτοβουλίες και τη σύμφωνο γνώμη των άξιων μελών του ΔΣ.

Αγαπητέ Θεόδωρε, όπως τόνισα επανειλλημμένα στο παρελθόν, υπογραμμίζω για άλλη μια φορά ότι η αποχώρησή μου από τις δραστηριότητες της Ενώσεώς μας εδώ και ένα χρόνο δεν σημαίνει επ’ ουδενί απομάκρυνση ή αδιαφορία μου από τα δρώμενα στον κλάδο της Κρουαζιέρας.



Είμαι πάντα δίπλα σας πρόθυμος να εκφράσω τις προσωπικές μου απόψεις είτε μέσω των ΜΜΕ είτε σε προφορικές ανταλλαγές απόψεων άσχετα αν για διαφόρους άλλους λόγους μετακόμισα σε διπλανή γειτονιά.

Και πάλι σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς για την τιμητική διάκριση που μου απονείματε και εύχομαι η Ένωσή μας να έχει πάντα επιτυχίες σε όλες της τις δραστηριότητες για το καλό του κλάδου της Κρουαζιέρας προς το συμφέρον της πατρίδας μας που τόσο πολύ δοκιμάζεται τα τελευταία χρόνια.

Με θερμούς χαιρετισμούς,




______________
Μιχάλης Λάμπρος






Κοινοπ.:
-      κ. Ιωάννη Ευσταθίου, Αντιπρόεδρον ΕΕΚ&ΦΝ
-      κ. Γεώργιον Κουμπενά, Γεν. Γραμματέα ΕΕΚ&ΦΝ
-      κ. Αντώνη Καλούδη, Εκτελεστικό μέλος ΔΣ ΕΕΚ&ΦΝ








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.