5 Μαΐ 2014

Ο 16χρονος αθλητής του Καλαμακίου Γεώργιος Παπαδόπουλος-Κουκλάκης πήρε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Νέων




«Θρυλική επιτυχία» για το Ιστιοπλοϊκό Τμήμα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμακίου, καθώς ο 16χρονος  αθλητής του Γεώργιος Παπαδόπουλος-Κουκλάκης πήρε την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Νέων.


Ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Καλαμακίου έγγραψε ιστορία, καθότι για πρώτη φορά στην Ιστορία του θεσμού, θα εκπροσωπηθεί η Ελλάδα στο άθλημα της Ιστιοπλοΐας και συγκεκριμένα, στην 2η Ολυμπιάδα Θερινών Αγώνων Νέων που θα διεξαχθεί στην πόλη Nanjing της Κίνας 16-28 Αυγούστου 2014.



Ο Έλληνας ιστιοπλόος πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σκαφών τύπου Byte CII που διεξήχθη στην  Riva Del Garda της Ιταλίας 22-27/04, ο οποίος αποτελούσε παράλληλα και αγώνα-πρόκριση για τις Ευρωπαϊκές χώρες για τους Ολυμπιακούς Νέων, κατετάγη 6ος στην Γενική Κατάταξη και πήρε την πρόκριση ως η 4η Ευρωπαϊκή χώρα.

Σε σύνολο 13 ιστιοδρομιών, ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Καλαμακίου, συγκέντρωσε 78 βαθμούς ποινής, τερματίζοντας στις 8 από τις 13 ιστιοδρομίες στην πρώτη δεκάδα, καταδεικνύοντας έτσι το αστείρευτο ταλέντο του.

Ευχόμαστε σε αυτόν τον πολλά υποσχόμενο αθλητή καλή τύχη στους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.