3 Αυγ 2018

WIMA: Στο Νεώριο της Σύρου επιχειρηματίες του ναυτιλιακού κλάδου




  

 Επιχειρηματίες του ναυτιλιακού κλάδου υπό την αιγίδα της WIMA -Worldwide Industrial & Marine Association (Διεθνής Ναυτική & Βιομηχανική Ένωση) επισκέφθηκαν το Νεώριο της Σύρου προκειμένου να διερευνήσουν τις προοπτικές για συνεργασία των δύο πλευρών.

Τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης παρουσίασαν  στους Πάνο  Ξενοκώστα Διευθύνων Σύμβουλος της ONEX SHIPYARDS,   Β. Σαββίδη Γενικό Διευθυντή του Ναυπηγείου και Γ. Σικουτρή Διευθυντή Παραγωγής, τις δραστηριότητες της WIMA και  τις ωφέλειες που μπορεί να έχει η νέα εταιρεία του Νεωρίου μέσα από μια ενδεχόμενη συνεργασία.
Συζητηθήκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος για  τον τρόπο συνεργασίας του Ναυπηγείου με τα μέλη της WIMA εξηγώντας με λεπτομέρεια τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που παρέχει το κάθε μέλος ξεχωριστά και πως αυτές μπορούν να φανούν χρήσιμες στη νέα Διοίκηση.
« Η παρουσίαση των μελών μας αντιμετωπίσθηκε με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από την πλευρά της Διοίκησης του ναυπηγείου, αποκομίζοντας έτσι αισιόδοξα μηνύματα για μελλοντική συνεργασία με τα μέλη της Ένωσής μας» επεσήμανε   ο πρόεδρος της WIMA, Ηλίας Χατζηεφραιμίδης:
« Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των προσπαθειών της WIMA για την προβολή των δραστηριοτήτων των μελών της και την προσπάθεια δημιουργίας συνεργασιών με Ναυπηγεία και Ναυτιλιακές Εταιρείες».
Η WIMA ιδρύθηκε πριν από 12 χρόνια με στόχο την συνένωση των δραστηριοτήτων εταιρειών και επαγγελματιών του ναυτιλιακού και βιομηχανικού κλάδου για την δημιουργία μιας κάθετης πλατφόρμας προσφοράς κατασκευών, εργασιών και υπηρεσιών. Στην συνέχεια και προκειμένου να αναβαθμιστεί η ποιότητα του παρεχόμενου έργου, η WIMA   εστίασε  στον ναυτιλιακό τομέα.
Τα τελευταία χρόνια η Ένωση πέτυχε να φέρει πλοία στο Πέραμα και  τα μέλη της να αναλαμβάνουν  όλες τις  εργασίες.
«Πλέον προσπαθούμε όλοι μαζί ώστε να  ενισχύουμε και να διασφαλίζουμε το μέλλον μας τόσο σε ατομικό όσο και σε επίπεδο επιχειρηματικής ομάδας. Οι εταιρείες-μέλη της WIMA δραστηριοποιούνται στους εξής τομείς:
     Κατασκευές και Μετασκευές Πλοίων – New buildings & Refitting
     Επισκευές Πλοίων
     Ανταλλακτικά και Εφόδια Πλοίων
     Τεχνικές & Γενικές Ναυτιλιακές Υπηρεσίες
     Παραγωγή Ναυτιλιακού Υλικού
Ειδικότητες οι οποίες ουσιαστικά μας επιτρέπουν να εξυπηρετήσουμε κάθε αίτημα ναυτιλιακού χαρακτήρα» δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης. 

ΠΗΓΗ: www.newmoney.gr


   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.