4 Σεπ 2016

Ενημερωτικές επισκέψεις της Ηγεσίας του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Μετά την ολοκλήρωση της τριήμερης επίσκεψης της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας στην Κρήτη, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Ράπτης Σταμάτιος και ο Α΄ Υπαρχηγός Αντιναύαρχος Λ.Σ. Κλιάρης Θεόδωρος την 01/09/16 αφού επισκέφθηκαν το Β΄ Λιμενικό τμήμα Χερσονήσου Κ.Λ. Ηρακλείου και το
Λ/Χ Σητείας επιβιβάστηκαν από τον Λιμένα Σητείας στο πλοίο ανοιχτής θαλάσσης 090 ΄΄Γαύδος΄΄ όπου συνοδευόμενοι και από τον Περιφερειάρχη της 8ης Περιφερειακής Διοίκησης Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. Αργυρίου Ιωάννη μέχρι και τις 02/09/16 διαδοχικά επισκέφθηκαν τις Λιμενικές Αρχές Κάσου, Καρπάθου, Διαφανίου, Χάλκης, Τήλου και Νισύρου.
Η ηγεσία του Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από κοντά, εκτενώς για τη δραστηριότητα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εν λόγω Λιμενικές Αρχές.
Κατά τις επισκέψεις αυτές συναντήθηκαν με την Δήμαρχο Κάσου Μαίρη Σορώτου-Τσανάκη, τον Δήμαρχο Χάλκης Πατρός Μιχαήλ, την Δήμαρχο Τήλου Μαρία Καμά και τον Δήμαρχο Νισύρου Κορωναίο Χριστοφή.
Ο Αρχηγός και ο A’ Υπαρχηγός του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ευχαρίστησαν και συνεχάρησαν όλο το στελεχιακό δυναμικό των Υπηρεσιών που επισκέφθηκαν για το έργο που επιτελούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.