9 Σεπ 2016

Ολοκλήρωση ενημερωτικών επισκέψεων της Ηγεσίας του Λ.Σ.στο σε Λιμενικές Αρχές του Νοτιοανατολικό Αιγαίο


Ολοκληρώνοντας τις ενημερωτικές επισκέψεις σε Λιμενικές Αρχές του Νοτιοανατολικού Αιγαίου, ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχος Λ.Σ. Ράπτης Σταμάτιος και ο Α’ Υπαρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Κλιάρης Θεόδωρος συνοδευόμενοι από τον Περιφερειάρχη της 8ης Περιφερειακής Διοίκησης Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. Αργυρίου Ιωάννη επισκέφθηκαν την 05 και 06-09-2016 με το Πλοίο Ανοιχτής Θαλάσσης 090 “Γαύδος” τις Λιμενικές Αρχές Ρόδου, Σύμης, Λίνδου και Μεγίστης.

Η Ηγεσία του Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από κοντά, για τη δραστηριότητα, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα στελέχη που υπηρετούν στις ανωτέρω Λιμενικές Αρχές καθώς και την εν γένει λειτουργία των Λιμενικών Αρχών αυτών.
Κατά τις επισκέψεις τους, συναντήθηκαν επίσης στη Ρόδο με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργιο Χατζημάρκο και το Δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο, στη Σύμη με το Δήμαρχο κ. Λευτέρη Παπακαλοδούκα, ενώ στη Μεγίστη με το Δήμαρχο κ. Γεώργιο Σαμψάκο.
Επιπρόσθετα, ο Αρχηγός και ο Α’ Υπαρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. μετέβησαν την 07-09-2016 και στη νήσο Αστυπάλαια, όπου στο πλαίσιο επίσκεψης της οικείας Λιμενικής Αρχής, συναντήθηκαν και με το Δήμαρχο κ. Πανορμίτη Κονταράτο.
Η Ηγεσία του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. επισκέφθηκε συνολικά από την 01 μέχρι και την 07-09-2016 δεκαεννέα (19) Λιμενικές Αρχές καθώς και το στρατιωτικό φυλάκιο Φαρμακονησίου. Συνεχάρη δε όλο το στελεχιακό δυναμικό των ακριτικών Υπηρεσιών που επισκέφθηκαν για την προσφορά τους, ενθαρρύνοντας τους να συνεχίσουν να επιτελούν το έργο τους με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση.
Στο πλαίσιο των επισκέψεων αυτών, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν με το Πλοίο Ανοικτής Θαλάσσης 090 “Γαύδος”, οι νησιώτες μας είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν το εν λόγω υπερσύγχρονο πλοίο μήκους 58 μέτρων, με ναυτιλιακό και τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας, που εντάχθηκε πρόσφατα στον επιχειρησιακό στόλο του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.