7 Ιουν 2016

Η ERICSSON στα Ποσειδώνια 2016: Το Maritime ICT Cloud φέρνει επανάσταση στη ναυτιλία

Η Ericsson συμμετέχει για πρώτη φορά σε μία από τις μεγαλύτερες ναυτιλιακές εκθέσεις παγκοσμίως, τα Ποσειδώνια 2016, στην Αθήνα.
Η  Πρέσβειρα της Σουηδίας στην Ελλάδα, Charlotte Wrangberg και η Marie Large, Επικεφαλής της Ericsson για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, εγκαινίασαν το περίπτερο της Ericsson, με την παρουσία σημαντικών πελατών της, μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνοσουηδικού Επιμελητηρίου, δημοσιογράφων και εργαζομένων της εταιρείας.

Το Maritime ICT Cloud της Ericsson είναι μία λύση end-to-end, η οποία κάνει πραγματικότητα τη διασύνδεση των σκαφών ενόσω πλέουν στη θάλασσα με τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στη ξηρά, με παρόχους υπηρεσιών συντήρησης, με κέντρα υποστήριξης πελατών, καθώς και με στόλους και συνεργάτες του χώρου των μεταφορών, αλλά και με τη διαχείριση των λιμένων και τις αντίστοιχες λιμενικές αρχές.
Εμπειρογνώμονες της Ericsson θα βρίσκονται όλη την εβδομάδα στα Ποσειδώνια, επιδεικνύοντας ένα ευρύ φάσμα διαθέσιμων λειτουργιών του Maritime ICT Cloud καθώς και διαφόρων περιπτώσεων χρήσεώς του, μαζί με αποδεικτικά στοιχεία όσον αφορά στον τρόπο με τον οποίο τέτοιες λύσεις και σχετικές υπηρεσίες, μεταμορφώνουν με ταχείς ρυθμούς τον κλάδο της ναυτιλίας, δίνοντας τη δυνατότητα στα πλοία να συμμετάσχουν στη Διαδικτυομένη Κοινωνία.
Κατά τη διάρκεια των χθεσινών εγκαινίων, το περίπτερο της Ericsson το επισκέφθηκε και ο Δήμαρχος Πειραιά κος Γιάννης Μώραλης, ο οποίος παρακολούθησε με πολύ ενδιαφέρον την επίδειξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.