3 Ιουν 2015

HSW: Εν αναμονή στo Λαύριο το ε/γ-ο/γ Άρτεμις για έγκριση ενδοκυκλαδικών δρομολογίων







Πρόσκληση  στις  τοπικές πολιτικές αρχές και τους  φορείς των Κυκλάδων    για να προβούν στις κατάλληλες ενέργειες ώστε να δρομολογηθεί μόνιμα το ε/γ-ο/γ Άρτεμις  μεταξύ Σύρου και τον άλλων νησιών του νησιωτικού συμπλέγματος απεύθυνε με επιστολή της η πλοιοκτήτρια εταιρεία, Hellenic Seaways, την οποία υπογράφει ο Μανώλης Νιώτης.

Ουσιαστικά η εταιρεία προσφέρει στο υπουργείο Ναυτιλίας το πλοίο για να καλύψει τα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια τα οποία δεν θα μπορέσει ενδεχομένως να καλύψει η ΝΕΛ που  έχει αναλάβει  δύο από αυτά.

Πιο συγκεκριμένα , αναφέρει:

«Σεβασμιότατοι,
Κύριε Περιφερειάρχα / Κύριε Αντιπεριφερειάρχα,
Κύριοι Βουλευτές
Κύριοι Δήμαρχοι,
Κύριε Πρόεδρε του Επιμελητηρίου,


Το πλοίο μας Ε/Γ-Ο/Γ ΑΡΤΕΜΙΣ που ως γνωστόν έχει εξυπηρετήσει τους τελευταίους μήνες του χειμώνα, αξιόπιστα, τις Ενδοκυκλαδικές συγκοινωνίες, διέκοψε τα δρομολόγιά του, λόγω λήξεως προσωρινής σύμβασης  που είχε συναφθεί με το Υπουργείο.

Αναχώρησε για Σποράδες όπου εξυπηρέτησε τη γραμμή επί 3ήμερο κι επιστρέφει σήμερα, Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015. Βρίσκεται στο Λαύριο  εν αναμονή.

Επαφίεται ΕΙΣ ΥΜΑΣ η μόνιμη δρομολόγηση του πλοίου, με μακρόχρονη σύμβαση, στη σύνδεση της Σύρου με τα Κυκλαδονήσια, ασφαλώς κι αξιόπιστα.

Παρακαλούμε για τις ενέργειές σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.