2 Ιουλ 2014

Ακόμη μια σπουδαία διάκριση για τους Μάντη – Καγιαλή στην ολυμπιακή κατηγορία 470



Πριν λίγες ημέρες οι Έλληνες πρωταθλητές Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής πανηγύρισαν ακόμη μια σπουδαία επιτυχία, καθώς βρέθηκαν στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στο Κίελο της Γερμανίας, στο πλαίσιο της συμμετοχής τους σε έναν από τους σημαντικότερους αγώνες για την παγκόσμια κατάταξη, το Kieler Woche.

Οι 3οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές του 2013 δείχνουν ότι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση εν όψει του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 470 που θα διεξαχθεί από τις 8 έως τις 15 Ιουλίου στη χώρα μας, βάζοντας πλώρη για άλλη μια σπουδαία διάκριση. Στόχος του πληρώματος είναι να επαναλάβει το θρίαμβο του 2010 και να πανηγυρίσει ακόμη ένα χρυσό πανευρωπαϊκό μετάλλιο, αυτή τη φορά μέσα στην Ελλάδα.



Το ελληνικό δίδυμο διανύει μια άκρως επιτυχημένη χρονιά με σημαντικές διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο (4η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Trofeo Princesa Sofia, 2η θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Ιέρ ). Αποκορύφωμα της έως τώρα πορείας τους η 1η θέση στο Κίελο, όπου και ολοκλήρωσαν  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την προετοιμασία τους για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.